Hogyan tovább…?

Hogyan tovább…?

Sziasztok, rég volt Blogos bejelentkezésem, úgyhogy gondoltam, hogy ezt a fontos témát ide szerkesztem meg nektek. 

Lassan közelít a motorosszezon és nagyon sokan vártok vissza a pályákra. Tartozom egy kis bejelentéssel nektek és szeretném, ha tudnátok, hogy nem fogok eltűnni. 

A balesetes versenyem lett volna nekem az utolsó élsport szintű versenyem a balesettől függetlenül. Sokan tudhatjátok, hogy Magyarországon a motorozásból sajnos nem igazán lehet megélni, amire már előttem nagyon sok példa is volt ezért nekem az elsődleges mindig is a tanulás volt és lesz, ahogy most is érettségi időszakban és a legfontosabb jelenleg a továbbtanulás. Azonban mindig komolyan gondolkodtam a motorozással kapcsolatban, de  ha nem karolnak fel akkor kb. lehetetlen kijutni Világszintű versenyekre. Ezért nincs más választásom és tudnom kell nemet mondanom a szeretett sportomnak amit tavaly már 12. éve űztem. 

Azonban Hobbi szinten mindenképp szeretném és fogom is folytatni, úgyhogy remélem mindenkivel egytől egyig fogok még találkozni és nem szakadok ki a motoros közösségből azonban ez majd még a jelenleg is tartó Rehabilitációmtól függ idén. A baleset semmiképp nem riasztott vissza a motorozástól, ez mindig is benne volt, de természetesen mindenki úgy áll hozzá, hogy ez vele nem fordulhat elő. Sajnos velem megtörtént, de önhibámon kívűl ami már egy picit bosszant, de el kell fogadni a tényt, hogy mi történt. Hála istennek azonban szerencsésnek mondhatom magam a szerencsétlenségben és a lehető legjobban jöttem ki belőle ahhoz képest, hogy mekkora egy Horror baleset volt. 

A rehab nagyon jól megy és folyamatos javulás van minden téren, de nagyjából a 100%-os állapot Június, Július köré tehető. A főbb problémákat már nagyjából sikerült javítani, mint például a rövidtávú memóriának a sérülését és az egyensúlynak a romlását. Az izomgyengeségem már nagyjából kezd visszaállni de még mindig hizányzik rólam sok kilógramm és izom. De ebben a Royal Class csapata segítségémre van és a folyamatos együttműködésnek köszönhetően újra a régi formámban leszek nyárra. Nagyon remélem, hogy az orvosok engedélyt adnak rá, hogy tavasszal akár már Supermotoval kispályán elkezdjek edzegetni majd Június, Július körül nagypályán is kipróbálhassam magam nagymotorral. 

Nem tudok elégszer köszönetet mondani mindenkinek, hogy az elejétől fogva velem vagytok és segítetek nekem minden téren. Nagyon sokat hozzátett a kijövetelemhez is a Rehabról a sok biztató és kedves szó is. 

#FINDYOURWAY

favouriteLoadingHozzáadás a kedvencekhez

Megosztom ezt a cikket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük