Nutrend Glutamin Compressed Caps, 120kapszula

-10%

Nutrend Glutamin Compressed Caps, 120kapszula

Nutrend Glutamin Compressed Caps, 120kapszula

4 690 Ft 4 221 Ft
39 Ft35 Ft / kapszula

Out of stock

4 690 Ft 4 221 Ft
39 Ft35 Ft / kapszula

Elérhetőség: Elfogyott Kategóriák: ,

Leírás

Nutrend Glutamin Compressed Caps L-glutamin aminosavat tartalmaz, amely javítja az izmok regenerálódását, növeli a immunitást és támogatja az izomnövekedést.

Az L-Glutamin az egyik legfontosabb aminosav, ugyanis az izomszövet legnagyobb része (60%-a) ebből tevődik össze. Folyamatosan pótolni kell, ellenkező esetben katabolizmus (izomleépülés) következhet be.

A Nutrend L-Glutamin tehát nagy szerepet játszik az izomépítésben és a nagy erő kialakulásában, valamint növeli testünk természetes növekedési hormon termelését. Az L-Glutamin pozitív nitrogénegyensúlyt eredményez, fenntartja az anabolikus folyamatokat, erősíti az immunrendszert. Az L-Glutamin sejttérfogat-növelő, szedésével jelentős mértékben nő az izomzat mérete és teljesítőképessége. Elősegíti az izomszövet gyors regenerációját, ami nélkül nem tartható fenn az anabolikus állapot, ugyanis ez határozza meg a fehérjék izomsejtbe való jutását. Segít elkerülni a túledzést, csökkenti a fáradtságot. Az L-Glutamin sejthidratációja (sejteken belüli vízmegkötő képessége) jelentős, ezáltal az aminosavak jobban eljutnak az izomsejtekbe, amely fokozza az izomnövekedést.

Ki ne akarná, hogy szervezete úgy működjön, mint egy szivacs, és az izomsejtek folyamatosan telítődjenek aminosavakkal?

Érdekes: A legújabb kutatások bebizonyították, hogy az L-Glutamin adagjának növelésével egyenes arányban nő a teljesítmény. A teljesítménynövekedés napi 25-30 grammig jelentkezik, ami felett már nem mutatható ki többlet erő- és tömegnövekedés. Érdemes kipróbálni!

Főbb jellemzői:

  • Maximális izomnövekedés.
  • Javítja a regenerációt.

Javasolt használat:

    • Edzésnapokon: 3 kapszula azonnal edzés után.
    • Pihennő napokon: 3 kapszulát este lefekvés előtt.
    • Maximális napi adag: 3 kapszula.

 

Loading

Márka

Nutrend

További információk

Tömeg 120 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Nutrend Glutamin Compressed Caps, 120kapszula” értékelése elsőként

Sikeresen hozzáadva a kosárhoz: